مرکز فروش موبایل و قطعات و لوازم جانبی موبایل گیشا کجاست ؟
مرکز فروش موبایل و قطعات و لوازم جانبی موبایل گیشا کجاست ؟
اگر در همین لحظه تصمیم بگیرید یک گوشی موبایل خریداری کنید روش آنلاین را انتخاب میکنید یا خرید حضوری؟ در صورتی که هریک از این روشها را انتخاب کنید آیا میدانید باید از کجا خرید خود را انجام دهید؟ آیا با بهترین موبایل فروشی تهران آشنا هستید؟ در ادامه این مطلب قصد داریم به این موضوع بیشتر بپردازیم، پس حتما همراه ما باشید.
بورس موبایل در تهران کجا است؟
به احتمال بسیار زیاد نام پاساژ علاالدین به گوشتان خورده است، پاساژی که میتوانیم آن را دنیای گوشیها و لوازم جانبی تک و عمده بدانیم. به نوعی میتوان گفت پاساژ علاالدین کل گوشیها را در سطح شهر پخش میکند، پس به جای جستجو برای اسامی موبایل فروشی های تهران میتوانید به این پاساژ سر بزنید. برای هر گوشی لوازم جانبی میخواهید و به دنبال هر مدلی که هستید به احتمال قوی در پاساژ علاالدین میتوانید آن را پیدا کنید.
در کنار علاالدین پاساژی با نام چارسو قرار گرفته که به نسبت علاالدین فضای بسیار بهتری دارد و از نظر تصفیه و شرایط رفاهی نیز با شرایط بسیار بهتری مواجه خواهید شد. در پاساژ چارسو با برخی از بزرگترین موبایل فروشی تهران مواجه خواهید شد و گوشیها در این پاساژ کمی گرانتر از علاالدین هستند.
به غیر از این دو پاساژ در خیابان حافظ شما میتوانید سری به بازار موبایل ایران بزنید
توجه داشته باشید که سایتی تحت عنوان سایت علاالدین یا بازار موبایل تهران وجود ندارد و برخی از مجوعههای داخل این پاساژ هم دارای فروش حضوری و هم فروش آنلاین هستند و به همین جهت در صورت تمایل به خرید آنلاین میتوانید به سایت این فروشگاهها سر بزنید.
ما در بایمو سعی کردیم یک پاساژ موبایل را یکجا با قیمتهای مناسب در اختیار شما قرار دهیم :
با کلیک روی هر قسمت دنیای از محصولات را شاهد خواهید بود :
آنلاین خرید کنیم یا حضوری؟
هریک از این روشها مزایا و معایت خاص خودش را دارد، برای مثال در صورت خرید آنلاین احتمالا میتوانید گوشیها را با قیمت مناسبتری خریداری کنید و همچنین در وقت خود صرفهجویی خواهید کرد و دیگر نیازی نخواهد بود که در ترافیک تهران یا حتی شهر خود به دنبال مغازههایی با قیمت مناسب و شرایط خوب باشید. در صورت خرید آنلاین شما میتوانید موجودی رنگ و همه موارد را به صورت کامل چک کنید در صورتی که گاهی برای خرید یک رنگ مشخص باید چندین مغازه مختلف را بگردید.
البته خرید حضوری نیز مزیتهای خودش را دارد و مثلا شم امکان خواهید داشت تا در برخی از فروشگاههای بزرگ مانند بایمو گوشیهای مورد نظر قبل از خرید کار کنید.
در بایمو همچنین با همکاری کادر تخصصی تعمیرات موبایل رایا ونوس آریانا میتوانید انواع موبایل و تبلت خود را تعمیر کنید
اما معرفی محله گیشا
گیشا نام یکی از محلههای گران قیمت غرب تهران واقع در منطقه ۲ تهران است که از شرق به بزرگراه چمران (اتوبان پارک وی) و از غرب به بزرگراه شیخ فضلالله نوری (بزرگ راه طرشت-ایوبی) و از شمال به بزرگراه حکیم (اتوبان داریوش)[۱]شهرک غرب از جنوب به بزرگراه جلال آل احمد (بزرگ راه فرحزاد) محدود است.
جغرافیای گیشا[ویرایش]
گیشا که در ابتدا متعلق به (شرکت کیشا) بود و به نام گیشا رواج یافت؛ برگرفته از اول نام دو بنیانگذار آن (کینژاد و شاپوریان)[۲] نام یکی از محلههای غرب تهران واقع در منطقه ۲ تهران است که از شرق به بزرگراه چمران (اتوبان پارک وی) و از غرب به بزرگراه شیخ فضلالله نوری (بزرگ راه طرشت-ایوبی) و از شمال به بزرگراه حکیم (اتوبان داریوش)شهرک غرب و از جنوب به بزرگراه جلال آل احمد (بزرگ راه فرحزاد) محدود است. خیابان اصلی گیشا با طول تقریبی ۱٫۵ کیلومتر بزرگراه جلال آل احمد را به صورت مستقیم به بزرگراه حکیم متصل میسازد.
کوی گیشا (تپه های گیشا) در ارتفاع ۱۳۰۰–۱۴۰۰ متر، طول ۵۱٫۲۲–۵۱٫۲۳ درجه و عرض ۳۵٫۴۳–۳۵٫۴۴ درجه قرار دارد.
خیابان اصلی گیشا دارای خیابانهای منظم زوج و فرد دارای شماره، با الگوبرداری از شمارهگذاری خیابانهای منهتن شهر نیویورک ایجاد شدهاست که در کل دارای ۴۱ خیابان زوج و فرد میباشد. سمت زوج دارای سه چهارراه، که از چهارراه اول تا سوم به ترتیب پیوند، پیمان، دوستی نام دارند و چهارراه اول تا سوم سمت فرد به ترتیب پیام، پیشگام، پیشاهنگ نام دارند. دارای یک خیابان بیست متری از شرق به غرب است و بلوار اصلی گیشا به ۳۰ متری صلح مشهور بودهاست. بلوار فروزانفر، بلوچستان، کانال و بلوار مدارس از خیابانهای جانبی کوی گیشا میباشند. از نظر خیابانبندی، امتداد خیابانهای زوج گیشا به کوی پروانه میرسد.
شهرت پل گیشا در تهران زبانزد است. در سال ۱۳۵۳ به فرمایش دکتر غلامرضا نیکپی شهردار وقت تهران به دنبال تشریفات و تسهیلات میزبانی بازیهای آسیایی در شهر تهران، پل گیشا توسط شرکتی بلژیکی با سازه فلزی پیچ و مهره و قابل تعمیر و تعویض بنا گردید.[۳]
پل گیشا به عنوان “پل سبز زندگی گیشا” با ساختار انرژیهای نو به یک پل مخصوص پیادهروی تبدیل خواهد شد. در پل سبز زندگی گیشا، رستورانها، مراکز فرهنگی، جشنوارهها، مراکز خرید و مراکز تفریحی فعالیت خواهند کرد.[۴]
ایستگاه دانشگاه تربیت مدرس، از متروی خط ۷ تهران، پایین پل گیشا نبش اتوبان چمران (جنوب شرق) قرار دارد.
ایستگاه متروی شهرک آزمایش، از متروی خط ۶ تهران، انتهای خیابان نوزدهم گیشا قرار دارد .
ایستگاه متروی پارک گفتگو، از متروی خط ۷ تهران، انتهای خیابان بلوچستان، نبش خیابان کانال فاضل شرقی گیشا قرار دارد.
گیشا از اولین کویهایی بود که در دهه پنجاه به سیستم اگو شهری و خطوط گاز شهری مجهز شد و دارای تصفیه خانه آب محلی میباشد.[۵]
رودخانه درکه به کانال گیشا منتهی و به غرب تهران منحرف میشود.[۶]
جذابیتهای گیشا[ویرایش]
این کوی به دلیل وجود بوتیکها، مغازهها، فروشگاهها و همچنین قرار گرفتن پارک گفتگو در ضلع شرقی در ساعات زیادی از شبانهروز چهره زنده و پر رفتوآمدی دارد. گیشا از نخستین محلههای مدرن تهران از دهه پنجاه تاکنون به حساب میآید، از سوی دیگر بافت تجاری غالب در این محله باعث شدهاست که حضور مردم در این محله عموماً با تفریح و فراغت همراه باشد، در واقع حضور انبوه و همیشگی مردم در خیابان گیشا این محله را به یک فضای جمعی و یکی از حوزههای مهم روابط اجتماعی تبدیل کردهاست.[۷] موسیقی زنده در سراسر خیابان اصلی گیشا همیشه جریان دارد.[۸][۹]
وجود مشاغل فنی و خدماتی، کلینیکهای پزشکی، دندانپزشکی و دامپزشکی، انواع فروشگاههای مواد غذایی زنجیرهای، آبمیوه و بستنی فروشی، بوتیک های معتبر، شعب رستوران های معتبر ، نمایندگی ساعتهای لوکس سوئیسی، مجتمع سراسری مدارس موجب خود کفا بودن این کوی از نظر رفاهی گردیدهاست. آموزشگاههای زبان انگلیسی ،فرانسه، آلمانی، ترکی و کرهای، موسیقی، نقاشی، آشپزی، شطرنج و باشگاههای ورزشی نشان از روحیه، ذوق و سلیقه ساکنان این خیابان دارد.
دسترسی به امکانات و تمامی تسهیلات فنی و خدماتی مورد نیاز زندگی در گیشا، رفاه و آسایش منحصربفردی برای ساکنان کوی گیشا بههمراه داشتهاست.
گیشا کوی شاد و محیطی زنده و شاداب دارد که یکی از پرجاذبهترین خیابانهای مناسب پیادهروی، خرید و تفریح است. بوتیکهای گیشا در دو سوی خیابان اصلی نمودار چراغ اقتصاد زنده این کوی است. یک گالری عطر از سرشناسترین گالریهای ادکلن و عطر شهر تهران از قدیم در گیشا مشهور بودهاست.[۱۰]
طیف فرهنگهای مختلف در گیشا از جمله همسایگان بهایی (دین)، آسوری (زبان آشوری و اکثریت مسیحی) ، ارمنی (زبان ارمنی و اکثریت مسیحی) ، یهودی(دین) و زرتشتی(دین) در گیشا زبانزد بودند.[۱۱]
وجود بانکهای متعدد تجاری و سپردهگذاری، بورس ساختمان و سازندگی و شرکتهای حقوقی، خدماتی و بازرگانی از جمله بیانگر فعالیتهای اقتصادی پررنگ این کوی میباشند. طبق این دو مشخصه، ساکنان گیشا به مراتب رغبت به سپردهگذاری و پسانداز دارند. آمار خرید و فروش املاک و سازندگی در گیشا نسبت به مناطق دیگر بسیار بالاست از این روی، سطح قیمت مسکن و زمین، بالاتر از دیگر نواحی مختلف منطقه ۲ شهرداری تهران میباشد.[۱۲]
تپههای گیشا
گیشا خانهٔ بلندترین برج ساخته شده خاورمیانه و ششمین برج بلند جهان، برج میلاد است. برج مخابراتی یادمان سازه میلاد (برگرفته از پروژه شهستان پهلوی) بر روی تپههای گیشا که مکان مورد علاقه ساکنان قدیمی گیشا برای پیادهروی که مجهز به زمین اسکیت، پیست اسب دوانی ، فوتبال و موتورسواری بود، بنا گردید.
بر تپههای گیشا، بیمارستان تخصصی میلاد، سازمان انتقال خون، دانشگاه علوم پزشکی ایران، سالن همایشهای بینالمللی و کنسرت، سالن نمایشگاه، دلفیناریوم، موزه مشاهیر، رستورانها و کافهها ایجاد شدهاند.