فروش موبایل قطعات لوازم جانبی درکه

 فروش موبایل قطعات لوازم جانبی درکه

مرکز فروش موبایل و قطعات و لوازم جانبی موبایل پاساژ پایتخت

اگر در همین لحظه تصمیم بگیرید یک گوشی موبایل خریداری کنید روش آنلاین را انتخاب می‌کنید یا خرید حضوری؟  در صورتی که هریک از این روش‌ها را انتخاب کنید آیا می‌دانید باید از کجا خرید خود را انجام دهید؟ آیا با بهترین موبایل فروشی تهران آشنا هستید؟ در ادامه این مطلب قصد داریم به این موضوع بیشتر بپردازیم، پس حتما همراه ما باشید.

بورس موبایل در تهران کجا است؟

به احتمال بسیار زیاد نام پاساژ علاالدین به گوشتان خورده است، پاساژی که می‌توانیم آن را دنیای گوشی‌ها و لوازم جانبی تک و عمده بدانیم. به نوعی می‌توان گفت پاساژ علاالدین کل گوشی‌ها را در سطح شهر پخش می‌کند، پس به جای جستجو برای اسامی موبایل فروشی های تهران می‌توانید به این پاساژ سر بزنید. برای هر گوشی لوازم جانبی می‌خواهید و به دنبال هر مدلی که هستید به احتمال قوی در پاساژ علاالدین می‌توانید آن را پیدا کنید.

در کنار علاالدین پاساژی با نام چارسو قرار گرفته که به نسبت علاالدین فضای بسیار بهتری دارد و از نظر تصفیه و شرایط رفاهی نیز با شرایط بسیار بهتری مواجه خواهید شد. در پاساژ چارسو با برخی از بزرگترین موبایل فروشی تهران مواجه خواهید شد و گوشی‌ها در این پاساژ کمی گران‌تر از علاالدین هستند.

به غیر از این دو پاساژ در خیابان حافظ شما می‌توانید سری به بازار موبایل ایران بزنید

توجه داشته باشید که سایتی تحت عنوان سایت علاالدین یا بازار موبایل تهران وجود ندارد و برخی از مجوعه‌های داخل این پاساژ هم دارای فروش حضوری و هم فروش آنلاین هستند و به همین جهت در صورت تمایل به خرید آنلاین می‌توانید به سایت این فروشگاه‌ها سر بزنید.

ما در بایمو سعی کردیم یک پاساژ موبایل را یکجا با قیمتهای مناسب در اختیار شما قرار دهیم :

با کلیک روی هر قسمت دنیای از محصولات را شاهد خواهید بود :

انواع گوشی موبایل

انواع تبلت

قطعات موبایل 

لوازم جانبی موبایل 

انواع پاوربانک

انواع شارژر تبلت و موبایل

انواع کیف و کاور گوشی موبایل 

ابزار تعمیر موبایل 

انواع تاچ ال سی دی 

باطری موبایل 

انواع هدفون و هندزفری 

انواع اسپیکر

ساعت هوشمند

انواع لوازم بازی و پلی استیشن

تعمیر انواع موبایل

تعمیرات تبلت

نمایندگی موبایل

خدمات پس از فروش موبایل

 

آنلاین خرید کنیم یا حضوری؟

هریک از این روش‌ها مزایا و معایت خاص خودش را دارد، برای مثال در صورت خرید آنلاین احتمالا می‌توانید گوشی‌ها را با قیمت مناسب‌تری خریداری کنید و همچنین در وقت خود صرفه‌جویی خواهید کرد و دیگر نیازی نخواهد بود که در ترافیک تهران یا حتی شهر خود به دنبال مغازه‌هایی با قیمت مناسب و شرایط خوب باشید. در صورت خرید آنلاین شما می‌توانید موجودی رنگ و همه موارد را به صورت کامل چک کنید در صورتی که گاهی برای خرید یک رنگ مشخص باید چندین مغازه مختلف را بگردید.

البته خرید حضوری نیز مزیت‌های خودش را دارد و مثلا شم امکان خواهید داشت تا در برخی از فروشگاه‌های بزرگ مانند بایمو گوشی‌های مورد نظر قبل از خرید کار کنید.

در بایمو همچنین با همکاری کادر تخصصی تعمیرات موبایل رایا ونوس آریانا میتوانید انواع موبایل و تبلت خود را تعمیر کنید

 

 فروش موبایل قطعات لوازم جانبی درکه

درکه تهران از آن دست مناطقی است که نمی‌توان لذت گشت‌وگذار در آن را با هیچ چیزی عوض کرد. این منطقه بسیار دنج و بی‌نظیر است، به‌طوری که رفتن به آنجا همیشه برایتان تازگی دارد. صدای گوش‌نواز رودخانه درکه در کنار آب و هوای فوق‌العاده آن، همگی از خلق یک روز خاطره‌ساز برای شما خبر می‌دهند. برای دوری از شلوغی و سر و صدای تهران در پایان هفته‌ها، درکه بهترین انتخاب است.

درکه کجاست؟

درکه یکی از محلات ییلاقی شمیرانات و جاذبه های گردشگری تهران است که در قسمت شمال غربی تهران قرار گرفته است. این محله ییلاقی در امتداد رودخانه‌ای به همین نام ایجاد شده و جذابیت‌های بسیار زیادی دارد. درکه از سمت شمال به رشته کوه‌های توچال، از سمت جنوب به محله اوین، از شرق به اراضی دانشگاه شهید بهشتی و اوین و از غرب به بازارهای کوه توچال و سعادت‌آباد می‌رسد. این منطقه جزو منطقه یک شهرداری تهران محسوب می‌شود.

مسیرهای دسترسی به درکه

کوهنوردی افراد در درکه

منبع عکس: wikimedia 

برای رفتن به درکه هم می‌توانید از خودروی شخصی استفاده کنید و هم با استفاده از وسایل نقلیه عمومی خود را به این ییلاق زیبا برسانید. با خودروی شخصی از سه مسیر می‌توان به درکه تهران رسید که در ادامه این مسیرها را به شما معرفی می‌کنیم:

  • مسیر اول: وارد بزرگراه شهید چمران شده و پس از عبور خیابان‌های یمن و رشیدالدین فضل الله، وارد خیابان داودیان شوید تا بتوانید مسیر درکه را پیش بگیرید.
  • مسیر دوم: وارد بزرگراه یادگار امام شده و در انتهای این بزرگراه، مسیر خیابان اوین را طی کنید تا از آنجا خود را به درکه برسانید.
  • مسیر سوم:  از طریق خیابان ولیعصر یا خیابان شریعتی خود را به میدان تجریش برسانید و از آنجا وارد خیابان درکه شوید؛ البته این مسیر به‌دلیل آنکه در اکثر مواقع ترافیک است، توصیه نمی‌شود.

درکه با مترو

یکی دیگر از مسیرهای دسترسی به درکه، از طریق مترو است. نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به درکه، ایستگاه میدان تجریش در انتهای خط یک (خط قرمز تجریش-کهریزک) است. شما می‌توانید بعد از پیاده شدن از ایستگاه خود را با تاکسی، اتوبوس یا مینی بوس به درکه برسانید.

البته روش دیگر برای دسترسی به این منطقه باصفا، استفاده از خط یک اتوبوس‌های بی آر تی است. برای رفتن به درکه از طریق این اتوبوس‌ها باید در ایستگاه پارک وی پیاده شوید و توسط تاکسی‌هایی که در کنار پمپ بنزین ولنجک (کنار نمایشگاه بین‌المللی) وجود دارند، خود را به درکه برسانید.

مسیر درکه

همان طور که گفته شد، مسیر اصلی درکه نیاز به کوهپیمایی دارد و راه آن به‌سمت پلنگ چال یا ایستگاه شماره پنج توچال است. این مسیر ۶ کیلومتری، از داخل دره زیبای درکه و پلنگ چال و از کنار رودخانه درکه عبور می‌کند. مسیر رفتن به درکه دارای فرازونشیب زیادی است و در قسمت‌هایی برای حفاظت و امنیت بیشتر، اطراف آن با نرده حفاظ‌بندی شده است؛ اما در حالت کلی به نسبت سایر مسیرهای کوهپیمایی تهران، مسیر هموارتر و راحت‌تری دارد و علاقه‌مندان در تمام سنین می‌توانند این مسیر را طی کنند.

بهترین زمان برای رفتن به درکه، صبح زود است؛ زیرا هم به شلوغی مسیر برخورد نمی‌کنید و هم‌زمان کافی برای رفت و برگشت و لذت بردن از مناظر طبیعی این منطقه خوش آب و هوا را دارید.

تاریخچه درکه

 

دره کوهستانی درکه دارای قدمتی معادل با ۸۰۰ سال است که تقریبا به قرن پنجم هجری قمری مربوط می‌شود. مقبره امامزاده سید محمد والی که از نسل امام سجاد (ع) است، در همین محله قرار دارد و گفته می‌شود تمامی سادات این منطقه از نوادگان این امامزاده هستند. وجود هاون‌های سنگی تراش‌خورده و تنورهای سنگی که در گذشته توسط ساکنان این منطقه پیدا شده و هم‌اکنون هم در این امامزاده موجود است، حکایت از قدمت این منطقه ییلاقی زیبا دارد. شغل بیشتر افراد ساکن در ییلاق درکه، باغبانی و کشاورزی است؛ اما برخی از آن‌ها مداح اهل بیت هم هستند. از بناهای قدیمی که از آن زمان تاکنون باقی مانده است، می‌توان به چند آب‌انبار و یک حمام اشاره کرد.

علت نام‌گذاری درکه چیست؟

گفته می‌شود نام درکه از دو کلمه «دَرِ» مخفف دره و «که» نشانه تصغیر گرفته شده که به‌معنای دره کوچک است؛ البته روایات مختلفی برای نام‌گذاری این مکان وجود دارد، به‌عنوان مثال یکی دیگر از روایات موجود آن است که در قدیم افراد محلی برای عبور از این منطقه در برف از نوعی کفش خاص به نام درگ استفاده می‌کردند که بعدها به درک تغییر نام پیدا کرد.

ویژگی‌های درکه

دره کوهستانی درکه از ویژگی‌های بسیار خاص و منحصربه‌فردی برخوردار است که آن را از سایر مناطق ییلاقی متمایز می‌کند. مرتفع‌ترین قسمت درکه را می‌توان قله شاه‌نشین معرفی کرد که ۳۸۰۰ متر ارتفاع دارد. بارندگی سالانه در این منطقه به‌طور میانگین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌متر بوده و متوسط دمای آن به ۱۶ درجه سانتی‌گراد می‌رسد؛ یعنی در بیشتر مواقع سال، هوای خنکی دارد. ییلاق درکه از ۲۱ نوع گیاه محلی که منحصرا در این منطقه رشد می‌کند، برخوردار است؛ بنابراین گیاهان دارویی مختلفی دارد. جالب است بدانید که آب ناشی از باران در این منطقه وارد رودخانه درکه شده و برای آبیاری باغات، اراضی و جبران کمبود آب تهران مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی دیگر از ویژگی‌های این دره کوهستانی زیبا را می‌توان مسیر کوه نوردی آن برشمرد که لذت سفر به آن را دوچندان می‌کند.

وسایل مورد نیاز برای کوهنوردی در درکه

برای رفتن به درکه، همراه داشتن برخی از وسایل ضروری است:

  • کوله
  • فلاسک آب گرم
  • آب آشامیدنی
  • لباس مناسب فصل
  • زیرانداز
  • کفش مناسب کوهنوردی
  • کیت کمک‌های اولیه
  • کلاه
  • عصا (باتون کوهنوردی)
  • تنقلات، انواع خشکبار و اقلام خوراکی سبک

میدان درکه

میدان درکه یکی از میدان‌های شمال شهر تهران است که در محله درکه قرار دارد. این میدان دقیقا در انتهای خیابان درکه به نام خیابان شهید داودیان قرار گرفته است. اکثر رستوران‌ها و مغازه‌های تنقلات‌فروشی در اطراف این میدان قرار دارند.

آدرس درکه

آدرس میدان درکه: تهران، بزرگراه شهید چمران، خیابان یمن، خیابان رشید الدین فضل الله، خیابان داودیان، درکه

 

امامزاده سید محمد والی

منبع عکس: wikiloc 

امامزاده سید محمد والی از نوادگان امام سجاد (ع) است که در دوران ولیعهدی امام رضا (ع) به ایران می‌آید. دوستان و یاران سید محمد والی وی را به محل فعلی درکه می‌بردند و از آنجا که زمین‌های این منطقه در آن زمان بایر بود، او تمام زمین‌های آنجا را آباد کرده و مالکشان می‌شود. بر اساس روایات مختلف، سید محمد والی اولین کسی بوده که در درکه ساکن می‌شود و بعد از فوت ایشان هم، مقبره‌ای در همین منطقه برای او درست می‌کنند. مساحت بنای این امامزاده در حدود ۷۰ متر مربع است و ایوان بسیار زیبایی دارد. در سفر به درکه حتما از این مکان مذهبی دیدن کنید.

دیدگاه‌های نوشته