تعمیر گوشی موبایل مایکروسافت
تعمیر گوشی موبایل مایکروسافت
یکی از قدرتمندترین کمپانیهای دنیا و یکی از تأثیرگذارترین شرکتهای جهان در زمینه پیشبرد تکنولوژیهای جدید است. کمپانی آمریکایی علاوه بر حضور در بازار نرمافزار، سیستم عامل، گیمینگ و بسیاری دیگر، در بازار گوشی های موبایل نیز وارد شده بود و با خرید شرکت باسابقه نوکیا، تصمیم به تولید گوشی های موبایل با سیستمعامل اختصاصی خود یعنی ویندوز فون را گرفت. همکاری مایکروسافت و نوکیا اما بسیار پر فراز و نشیب بود و در این بین شاهد گوشی های باکیفیت و خوش قیمتی نیز بودیم. در اکتبر 2017 اما مایکروسافت اعلام کرد که دیگر قرار نیست در بازار گوشی های موبایل باشد و ترجیح داد بودجه و زمان خود را صرف پروژههای دیگر کند. هرچند که ردموندیها سه سال بعد و این بار با محصولی به نام Microsoft Surface Due به بازار برگشتند.
ورود مایکروسافت به بازار گوشی هوشمند
مایکروسافت قبلاً وارد بازار گوشی های موبایل شده بود و با ارائه محصولی به نام مایکروسافت کین در سال 2010، قصد رقابت با گوشی های اندرویدی و آیفونهای اپل را داشت. این محصول مایکروسافت که از سیستمعامل کین او اس که بر اساس ویندوز ساخته شده بود بهره میبرد، در ماه می 2010 وارد بازار شد. مایکروسافت کین اما یک شکست تجاری تمامعیار بود و مدیران وقت تصمیم گرفتند تا از این بازار خارج شوند. این روند ادامه داشت تا اینکه در سال 2011، استیو بالمر از همکاری خود با شرکت باسابقه نوکیا رونمایی کرد و با کمک گرفتن از شرکتی که این بازار را به خوبی میشناسد، قصد عرض اندام در بازار تلفنهای همراه را داشت. از آنجایی که نوکیا در آن زمان از بزرگترین تولیدکنندگان گوشی های موبایل به شمار میرفت، این همکاری به مذاق کاربران خوش آمد و کارشناسان نیز به آینده آن خوشبین بودند. مایکروسافت از سیستمعامل انحصاری ویندوز فون رونمایی کرد که بر اساس سیستمعامل ویندوز کامپیوترهای شخصی ساخته و برای استفاده در موبایل بهینه شده بود. این همکاری اما آنطور که همه پیشبینی میکردند پیش نرفت. در ژوئن 2011 نوکیا جایگاه خود را به اپل داد و خود نیز از پرفروشترین کمپانی تولیدکننده موبایل به رتبه دهم سقوط کرد. نوکیا حدود 7 هزار کارمند خود را اخراج کرد و مدام محتمل ضررهای مالی میشد. گوشی های سری لومیا از راه رسیدند اما نتوانستند آنطور که باید موردتوجه کاربران قرار بگیرند و فروش خوبی را تجربه کنند. در آگوست 2011، کریس وبر بهعنوان مدیر بخش آمریکای نوکیا در یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرد که حقیقت این است که همکاری ما با مایکروسافت موفقیتآمیز نبوده است. در آوریل 2014 بخش موبایل نوکیا به مدت 10 سال و به ارزش 7.17 میلیارد دلار توسط مایکروسافت خریداری شد و درنتیجه حق تولید گوشی های این برند برای ده سال به مایکروسافت واگذار شد. اما نوکیا سعی کرد بازار مستقل خود را ادامه دهد و با تولید گوشی های هوشمند بر اساس سیستمعامل اندروید، به جایگاهی که به آن تعلق داشت بازگردد. در اکتبر 2017 اما مایکروسافت اعلام کرد که دیگر در بازار تلفنهای همراه شرکت نخواهد کرد؛ اما به انتشار بهروزرسانی برای گوشی های تولید شده توسط خود ادامه خواهد داد. درنهایت مایکروسافت نتوانست در بازار پررقابت گوشی های موبایل به جایگاهی دست یابد و برخی سیاستهای غلط در کنار سیستمعاملی که محدودیتهای فراوانی برای کاربران ایجاد میکرد، به ماجراجوییهای ردموندیها در این بازار پایان داد. با این وجود سه سال پس از این اتفاق مایکروسافت از محصولی با نام Microsoft Surface Due که بیشتر از آنکه یک گوشی هوشمند باشد یک گجت چندکاره محسوب میشود به بازار بازگشت.
بهترین گوشی های مایکروسافت
درست است که همکاری نوکیا و مایکروسافت موفقیتآمیز نبود و ابرکمپانی آمریکایی در این بازار به توفیقی دست نیافت، اما این به معنی نبود گوشی های باکیفیت و خوشساخت در کارنامه این شرکت نیست.
نگاهی به تاریخچه شرکت مایکروسافت
ابتدا بهتر است قبل از آنکه به سراغ بخش موبایل این ابرکمپانی برویم، تاریخچه کوتاهی به این شرکت داشته باشیم و نگاهی اجمالی به سوابق مایکروسافت و نقش آن در پیشرفت تکنولوژی داشته باشیم. مایکروسافت یک شرکت آمریکایی است که شعب مختلفی در جاهای مختلف جهان دارد و یک کمپانی چندملیتی محسوب میشود. مقر اصلی و دفتر مرکزی مایکروسافت در شهر ردموند واقع در ایالت واشینگتن و در نزدیکی سیاتل قرار دارد و به همین دلیل به آنها ردموندیها میگویند. مایکروسافت یکی از ثروتمندترین و پرنفوذترین کمپانیهای جهان است و ارزش آن در سال 2019 از یک تریلیون دلار عبور کرد. در حال حاضر و در میان بزرگترین کمپانیهای جهان، مایکروسافت با ارزش 2.43 تریلیون دلاری دومین کمپانی بزرگ دنیا محسوب میشود و تنها اپل را با ارزش 2.96 تریلیون دلاری بالای خود میبیند. درآمد اصلی مایکروسافت از طریق خدمات نرمافزاری، سیستمعامل ویندوز و برنامه مایکروسافت ویندوز تأمین میشود. البته این ابرکمپانی در زمینه تولید سختافزار هم فعالیت میکند و لپتاپهای سرفیس مایکروسافت و کنسولهای بازی ایکسباکس از جمله مهمترین این محصولات هستند. مایکروسافت در سال 1975 و توسط دو دوست قدیمی به نام پل آلن و بیل گیتس در شهر آلبرکوکی ایالت نیومکزیکو متولد شد. این دو دوست در اواسط دهه هشتاد میلادی و با ساخت سیستمعامل داس بازار سیستمعاملها را به دست گرفتند. مدتی بعد مایکروسافت سهام خود را وارد بورس کرد و ارزش آن برای خود پل آلن و بیل گیتس باورنکردنی بود؛ بهگونهای که این دو فرد میلیاردر و 12 هزار نفر دیگر از اعضای مایکروسافت میلیونر شدند. مایکروسافت برخی از گرانترین خریدهای تاریخ تکنولوژی را انجام داده است و به همین دلیل همواره به انحصارطلبی محکوم و توسط دادگاههای مختلف احضار شده است. از جمله این خریدها میتوان به خرید 68.7 میلیارد دلاری اکتیویژن بلیزارد در سال 2022 اشاره کرد که هنوز هم مایکروسافت را به دادگاههای مختلف برای نهایی کردن این خرید میکشاند.
قیمت گوشی های مایکروسافت
از آنجایی که گوشی های مایکروسافت در بازار بهشدت نایاب شدهاند، قیمت بسیار زیادی نیز دارند. البته که قیمت تعیین شده برای گوشی های سرفیس دوئو بالا نیز هست. گوشی های موبایل قدیمیتر این شرکت که با همکاری نوکیا ساخته شده و از سیستمعامل ویندوز فون بهره میبرد، عملاً منسوخ شده و بعید است که بتوانید به راحتی آنها را پیدا و تهیه کنید. همچنین مانند هر کالای دیجیتالی دیگری، قیمت گوشی های مایکروسافت نیز وابسته به قیمت دلار است و با نوسانات این ارز، قیمت آن نیز دچار تغییر میشود. شما میتوانید با مراجعه به سایت بایمو، قیمت و مشخصات فنی انواع و اقسام گوشی های موبایل، از پرچمدار تا اقتصادی و میانرده را مشاهده کنید و نقد و بررسیهای مربوط به آن محصولات را که توسط کارشناسان ما نوشته شده است را مطالعه کنید.
خرید گوشی مایکروسافت
شما میتوانید جدیدترین گوشی های موبایل مایکروسافت و سایر برندها را از سایت بایمو سفارش دهید و خریداری کنید.
قطعات و لوازم یدکی گوشی موبایل مایکروسافت را از بایمو بخواهید.
آریانا تخصصی ترین مرکز تعمیرات گوشی موبایل مایکروسافت
انواع گوشی موبایل مایکروسافت را از بایمو بخواهید.