تعمیرات موبایل در این مرکز به دست کارشناسانی انجام می پذیرد که با تمرکز چندین ساله بر ساختار و اجزا موبایل توانایی آن را یافته اند تا با استفاده از جدیدترین ترفندها و متدهای تعمیر تمامی عیوب و اختلالات ایجاد شده در موبایل ها را رفع نمایند. بکارگیری جدیدترین ترفندها در نمایندگی تعمیرات موبایل این امکان را فراهم می آورد تا کاربر پس از تعمیر، لذت کار با یک دستگاه نو و بی عیب و نقص را مجدداً تجربه نماید و نیازی به صرف هزینه مجدد جهت خریداری موبایل جدید را نداشته باشد.
چرا موبایل آریانا ؟
ما سعی میکنیم مشکل دستگاه شما را با بالاترین دقت و به کارگیری تمام نیرو و مهارت خود، در کمترین زمان ممکن پیدا کرده و به شما اعلام کنیم. اما آیا میدانستید اولین کسی که گوشی موبایل شما را باز میکند، سرنوشت آن گوشی را مشخص میکند؟
عیبیابی: مهمترین و اولین قدم در تعمیر موبایل عیبیابی است. در واقع بخش بزرگی از وقت هر تعمیرکاری به عیبیابی اختصاص داده میشود. ما در مرکز موبایل آریانا با در دست داشتن ابزار پیشرفته و تجربه چندین ساله، این فرآیند را تسریع کردهایم.
سرعت عمل: همانطور که اشاره کردیم اولین قدم برای تعمیر موبایل شما پیدا کردن مشکل گوشی است. در ادامه به دلیل تجربهای که تعمیرکاران ما طی سالها آن را کسب کردهاند سرعت عمل بالایی در تعویض و تعمیر قطعات دارند. به طوری که تعویض قطعاتی مثل: تاچالسیدی، باتری، اسپیکر و… در کمتر از چند ساعت انجام میشود. همچنین تعمیر برد به دلیل حساسیت بالا بین دو روز تا یک هفته زمان نیاز دارد.
تجربه و مهارت: کسب تجربه فقط زمانی ممکن است که ما بتوانیم به خوبی در موقعیت مناسبی قرار بگیریم و با استفاده از مهارت خود چالشهای جدید را پشت سر بگذاریم. تیم موبایل آریانا با سابقه و کسب مدرک تحصیلاتی، و با توجه به اینکه در دفتر موبایل آریانا ما انواع و اقسام گوشیهای هوشمند را تعمیر میکنیم از تجربه بالایی برخوردار هستند. که این موضوع میتواند هم فرآیند تعمیرات را تسریع بخشد هم از آسیبهای احتمالی جلوگیری کند.
سطح کیفیت: در این زمینه سعی ما همواره بر این بوده که هم قطعات مورد استفاده از کیفیت بالایی برخوردار باشند؛ هم سطح کیفی خدمات را گسترش دهیم. مثل استفاده از پیک موتوری یا سرعت در انجام تعمیرات که یکی از مهمترین فاکتورها در زمینه کاری ماست.
خدمات نمایندگی تعمیرات موبایل:
خدمات مرکز موبایل آریانا در این زمینه با عیبیابی شروع میشود و سپس با اعلام هزینه و اعلام مشکل گوشی ادامه پیدا میکند. شما میتوانید با مراجعه حضوری به دفتر موبایل آریانا شاهد این فرآیند باشید. همچنین اگر ساکن شهرستان هستید می توانید به نمایندگی های ما مراجعه کنید. خدمات ما شامل:
1. تعمیر تخصصی برد گوشیهای اپل
2. تعمیر دکمههای موبایل
3. بررسی بردهای آب خورده
4. برطرف کردن مشکلات گوشیهای خاموش
5. برطرف کردن مشکلات گوشیهای ضربه خورده
6. حل مشکل صدا
7. حل مشکل عدم شارژ
8. حل مشکل سیاه شدن صفحه نمایش
9. حل مشکل عدم ویبره
10. حل مشکل عدم آنتن دهی
11. حل مشکل داغ شدن گوشی
12. ……
ما در بایمو سعی کردیم یک پاساژ موبایل را یکجا با قیمتهای مناسب در اختیار شما قرار دهیم :
با کلیک روی هر قسمت دنیای از محصولات را شاهد خواهید بود :
تعویض قطعات موبایل : شکستن تاچ و السیدی، خرابی باتری، قطعی صدای اسپیکر گوشی و… جزء خرابیهای قطعات موبایل بوده و با تعویض قطعه مورد نظر مشکل دستگاه شما حل خواهد شد.
نمایندگی تعمیرات موبایل اپل (APPLE)
نمایندگی تعمیرات موبایل سامسونگ (SAMSUNG)
نمایندگی تعمیرات موبایل هواوی (HUAWEI)
نمایندگی تعمیرات موبایل سونی (SONY)
نمایندگی تعمیرات موبایل نوکیا (NOKIA)
نمایندگی تعمیرات موبایل ال جی (LG)
نمایندگی تعمیرات موبایل شیائومی (XIAOMI)
نمایندگی تعمیرات موبایل هانر (HONOR)
نمایندگی تعمیرات موبایل مارشال (MARSHALL)
نمایندگی تعمیرات موبایل وان پلاس (ONE PLUS)
نمایندگی تعمیرات موبایل ورتو (VERTU)
نمایندگی تعمیرات موبایل لامبورگینی (LAMBORGHINI)
نمایندگی تعمیرات موبایل اسنشال (ESSENTIAL)
نمایندگی تعمیرات موبایل پاناسونیک (PANASONIC
نمایندگی تعمیرات موبایل ایسر (ACER
نمایندگی تعمیرات موبایل لنوو (LENOVO)
نمایندگی تعمیرات موبایل پرستیژیو (PRESTIGIO
نمایندگی تعمیرات موبایل کت (CAT)
نمایندگی تعمیرات موبایل آیفون پرنسس پلاس (IPHONE PRINCESS PLUS)
نمایندگی تعمیرات موبایل نوکیا 8800 (NOKIA 8800)
نمایندگی تعمیرات موبایل موتورولا (MOTOROLA
نمایندگی تعمیرات موبایل سونی اریکسون(SONY ERICSSON)
نمایندگی تعمیرات موبایل گرسو (GRESSO)
نمایندگی تعمیرات موبایل گوگل (GOOGLE)
نمایندگی تعمیرات موبایل بلک بری (BLACK BERRY)
نمایندگی تعمیرات موبایل اچ پی (HP)
نمایندگی تعمیرات موبایل زد تی ای (ZTE)
نمایندگی تعمیرات موبایل ایکس ویژن (X VISION)
سلام قطعات گوشی ال جی قدیمی هم دارید برای تعمیر مزاحم بشم ؟
سلام اکثر قطعات موجوده در خدمتتون هستیم
سلام وقت بخیر باتری من زود زود خالی میکنه..در واقع گوشیم همش تو شارژه ...گوشیم سامسونگ جی فایو هست ...مشکلش چیه ؟ اگه باتری هست شما دارید برای تعویض پیشتون بیارم ؟
سلام خسته نباشید احتمال زیاد از باتری هست ... خواستید تشریف بیارید
سلام وقت بخیر با پیک میتونم موبایلم رو واسه تعمیر پیش شما بفرستم ؟ گوشی ال جی هست تاچ ال سی دی باید عوض شه
مشخصات کامل روی گوشی موبایل بچسبونید از جمله فامیل و شماره موبایل
سلام من گوشی گوگل دارم هیچ جا قطعاتش گیرم نیومده شما قطعات گوگل رو هم دارید برای تعمیر بیارم ؟
بله اکثرا موجوده ... در خدمتتون هستیم
با سلام
اگر شارژ موبایل زود تمام می شود ممکن است نیاز به تعویض باتری داشته باشد و یا گوشی مشکل نرم افزار داشته باشد البته زود شارژ خالی کردن گوشی می تواند بر اثر جریان کشی گوشی و یا آبخوردگی نیز باشد.
چه موقع با قطعیت میشه گفت گوشی سوخته ؟
سلام خسته نباشید به هیچ وجه قطعی نمیشه گفت ...کلا این کلمه قدیم برای دستگاه ها استفاده میشد که موتور داشتند و موتور از بین میرفت ... وقتی گوشی روشن نشه نمیشه گفت سوخته ... علل زیادی داره ا جمله خرابی باتری یا شارژر یا پاور و یا یک آی سی ...به هر حال باید مورد بررسی قرار بگیرید ... اما ابتدایی ترین کار چک کردن باتری و شارژر هست
هنگام خرابی دکمه پاور گوشی چه کاری انجام دهیم؟
ممکن است هنگامی که دکمه پاور کار نکند، شما نتوانید به قسمت های مختلف گوشی خود دسترسی داشته باشید. برای حل این مشکل از یک گوشی دیگر با گوشی معیوب تماس برقرار کنید. در نتیجه صفحه نمایش گوشی شما روشن خواهد شد و می توانید به قسمت های مختلف گوشی خود دسترسی پیدا کنید.
اتصال شارژر از دیگر روش های دسترسی به گوشی، هنگام عمل نکردن دکمه پاور است. بعد از اتصال گوشی به شارژ نمایشگر گوشی شما روشن می شود.
دکمه فیزیکی دوربین در بعضی از گوشی های هوشمند نیز می تواند چاره ساز باشد. با نگه داشتن دکمه دوربین می توان وارد اپلیکیشن دوربین شد و سپس به دیگر قسمت های گوشی دسترسی پیدا کرد.
اگر دکمه پاور گوشی گیر کند و یا سفت شود می توان با تکان دادن گوشی کمی این دکمه را نرم کنید. توجه داشته باشید که هنگام تکان دادن گوشی هنگام خرابی دکمه پاور گوشی ، دستگاه شما به اجسام دیگر برخورد نکند.
توجه داشته باشید که اگر دکمه پاور گوشی شما دچار مشکل است، دستگاه خاموش نشود. با خاموش شدن گوشی به هر دلیلی مانند اتمام شارژ، به دلیلی خرابی پاور گوشی قادر نخواهید بود آن را ترمیم کنید.
اگر پاور گوشی شما دچار مشکل شد با تبدیل سایر دکمه ها به دکمه پاور مشکل خود را حل نمایید. برنامه هایی وجود دارد که امکان تغییر دکمه پاور را در صورت خرابی دکمه پاور گوشی فراهم می کند. این برنامه ها با استفاده از سنسور های موبایل امکان استفاده از سایر قسمت های گوشی را به عنوان دکمه پاور فراهم می کنند.
مثلا این اپلیکیشن ها با استفاده از سنسور موبایل زمانی که شما گوشی خود را در دست گرفته اید صفحه نمایش را روشن می کنند. بعد از این که گوشی را روی یک سطح تخت یا جیب قرار دهید این سنسور ها گوشی را خاموش می کنند. همچنین می توان دکمه ولوم را به دکمه پاور تبدیل کرد. توجه داشته باشید که این برنامه ها مقدار زیادی باتری مصرف می کنند.
اگر گوشی شما خاموش است و مشکل خرابی دکمه پاور گوشی پیش آید وضعیت کمی دشوار می شود. برای این کار در بعضی از مدل های تلفن هوشمند این امکان وجود دارد که با نگه داشتن دکمه ولوم به مدت طولانی گوشی روشن شود.
همچنین با اتصال گوشی به کامپیوتر در بعضی از مدل های تلفن همراه، گوشی روشن خواهد شد. شما با فعال سازی اشکال زدایی یو اس بی و نصب ADB بر روی کامپیوتر و اجرای خط فرمان روشن سازی دستگاه می توانید گوشی را روشن کنید.
من گوشی آیفون 14 دارم به من گفتن هارد گوشی سوخته ولی آخه به چه دلیل ؟
خاموشی بدون علت گوشی
گوشی موبایل روشن میشود و روی لوگو شرکت سازنده میماند
یا به شکل مداوم روی لوگو ریست میکند
هر کدوم از این مشکلا باشه هارد سوخته ...باز میتونید واتساپ مسیج بدید و عکسشو بفرستید
علائم خرابی سی پی یو گوشی چیست
دوست عزیز همه موارد زیر نشون میده که سی پی یو خرابه
هنگ کردن گوشی
خاموش و روشن شدن پی در پی موبایل
کندی بیش از حد موبایل
روشن نشدن کلی موبایل
سلام
گوشی من آنت نداره علتش چیه بنظر شما ؟
برخی از آسیب دیدگی های مین برد و مدار شارژ نیز بر آنتن دهی موبایل تاثیر منفی گذاشته و آن را مختل می کنند. موارد دیگری همچون تغییر رام گوشی، تغییر تنظیمات مربوط به شبکه، سوئیچ بین شبکه های ۲G ، ۳G و ۴G، مشکلات اپراتور و مواردی از این دست، دیگر دلایل آنتن نداشتن گوشی های هوشمند به شمار می روند. البته ممکن است دستگاه یا شبکه خاصی در نزدیکی شما باشد که بر آنتن دهی تاثیر منفی بگذارد.
تغییر رام گوشی.
کیس و لوزام جانبی موبایل.
مشکلات مقطعی از سوی اپراتور.
بهم خوردن تنظیمات شبکه گوشی.
تنظیمات و سویچ بین شبکه های ۲G ، ۳G و ۴G
فرسوده شدن سیم کارت، تمیز کردن یا تعویض آن.
فشار وارد شدن به سیم کارت و ضربه خوردن موبایل.
قرار گرفتن در کنار اشیایی که آنتن دهی را مختل میکنند.
استفاده از دستگاه های افزایش سیگنال و تقویت کننده آنتن موبایل.
قرار گرفتن در نقطه جغرافیایی که از نظر آنتن دهی دچار مشکل است.
مشکل سخت افزار مخصوص آنتن دهی موبایل و عدم شناسایی سیم کارت.
شما گوشی آلکاتل هم تعمیر میکنید ؟
بله در خدمتیم