فروش موبایل قطعات لوازم جانبی شمس آباد

3

 فروش موبایل قطعات لوازم جانبی شمس آباد

مرکز فروش موبایل و قطعات و لوازم جانبی موبایل اردبیل کجاست ؟

اگر در همین لحظه تصمیم بگیرید یک گوشی موبایل خریداری کنید روش آنلاین را انتخاب می‌کنید یا خرید حضوری؟  در صورتی که هریک از این روش‌ها را انتخاب کنید آیا می‌دانید باید از کجا خرید خود را انجام دهید؟ آیا با بهترین موبایل فروشی تهران آشنا هستید؟ در ادامه این مطلب قصد داریم به این موضوع بیشتر بپردازیم، پس حتما همراه ما باشید.

بورس موبایل در تهران کجا است؟

به احتمال بسیار زیاد نام پاساژ علاالدین به گوشتان خورده است، پاساژی که می‌توانیم آن را دنیای گوشی‌ها و لوازم جانبی تک و عمده بدانیم. به نوعی می‌توان گفت پاساژ علاالدین کل گوشی‌ها را در سطح شهر پخش می‌کند، پس به جای جستجو برای اسامی موبایل فروشی های تهران می‌توانید به این پاساژ سر بزنید. برای هر گوشی لوازم جانبی می‌خواهید و به دنبال هر مدلی که هستید به احتمال قوی در پاساژ علاالدین می‌توانید آن را پیدا کنید.

در کنار علاالدین پاساژی با نام چارسو قرار گرفته که به نسبت علاالدین فضای بسیار بهتری دارد و از نظر تصفیه و شرایط رفاهی نیز با شرایط بسیار بهتری مواجه خواهید شد. در پاساژ چارسو با برخی از بزرگترین موبایل فروشی تهران مواجه خواهید شد و گوشی‌ها در این پاساژ کمی گران‌تر از علاالدین هستند.

به غیر از این دو پاساژ در خیابان حافظ شما می‌توانید سری به بازار موبایل ایران بزنید

توجه داشته باشید که سایتی تحت عنوان سایت علاالدین یا بازار موبایل تهران وجود ندارد و برخی از مجوعه‌های داخل این پاساژ هم دارای فروش حضوری و هم فروش آنلاین هستند و به همین جهت در صورت تمایل به خرید آنلاین می‌توانید به سایت این فروشگاه‌ها سر بزنید.

ما در بایمو سعی کردیم یک پاساژ موبایل را یکجا با قیمتهای مناسب در اختیار شما قرار دهیم :

با کلیک روی هر قسمت دنیای از محصولات را شاهد خواهید بود :

انواع گوشی موبایل

انواع تبلت

قطعات موبایل 

لوازم جانبی موبایل 

انواع پاوربانک

انواع شارژر تبلت و موبایل

انواع کیف و کاور گوشی موبایل 

ابزار تعمیر موبایل 

انواع تاچ ال سی دی 

باطری موبایل 

انواع هدفون و هندزفری 

انواع اسپیکر

ساعت هوشمند

انواع لوازم بازی و پلی استیشن

تعمیر انواع موبایل

تعمیرات تبلت

نمایندگی موبایل

خدمات پس از فروش موبایل

آنلاین خرید کنیم یا حضوری؟

هریک از این روش‌ها مزایا و معایت خاص خودش را دارد، برای مثال در صورت خرید آنلاین احتمالا می‌توانید گوشی‌ها را با قیمت مناسب‌تری خریداری کنید و همچنین در وقت خود صرفه‌جویی خواهید کرد و دیگر نیازی نخواهد بود که در ترافیک تهران یا حتی شهر خود به دنبال مغازه‌هایی با قیمت مناسب و شرایط خوب باشید. در صورت خرید آنلاین شما می‌توانید موجودی رنگ و همه موارد را به صورت کامل چک کنید در صورتی که گاهی برای خرید یک رنگ مشخص باید چندین مغازه مختلف را بگردید.

البته خرید حضوری نیز مزیت‌های خودش را دارد و مثلا شم امکان خواهید داشت تا در برخی از فروشگاه‌های بزرگ مانند بایمو گوشی‌های مورد نظر قبل از خرید کار کنید.

در بایمو همچنین با همکاری کادر تخصصی تعمیرات موبایل رایا ونوس آریانا میتوانید انواع موبایل و تبلت خود را تعمیر کنید

 

اما معرفی شمس آباد

محله شمس آباد تا قبل از سال 1387 محله ایی مستقل بود که جمعیتی بالغ بر 37665 داشت.

و از سمت شمال به خیابان ریحانی از سمت جنوب به خیابان شهید ابراهیمی از سمت شرق به بزرگراه امام علی و از سمت غرب به استاد حسن بنا ختم می شد.

در گذشته محله شمس آباد به شخصی با نام عین الدوله تعلق داشت.

در جلد دوم جغرافیایی تاریخی منوچهر ستوده در مورد شمس آباد اینگونه نوشت:«املاک این سه دهکده به عین الدوله تعلق داشت که قصد فروش داشت. رضاخان هروی بصیرالدوله قصد خرید داشت ولی نقدینه ایی نداشت؛ پس از ناظرخان پول قرض گرفت و این سه دهکده را خریداری کرد. قرار بر این بود که پس از خرید و ضبط املاک قرض ناظرخان را به اقساط بپردازد اما طولی نکشید که ناظرخان فوت شد و بصیرالدوله صاحب همه املاک شد. بدرالسلطنه همسر رضاخان بصیرالدوله بود که پس از فوت رضاخان املاک به او رسید. بدرالسلطنه نیز پس از فوت رضاخان به حباله نکاح صدیق اعلم درآمد. بدین ترتیب صدیق اعلم دست به این اراضی پیدا کرد».

مرتبط: منطقه 19 تهران: بررسی صفر تا 100 امکانات، دسترسی‌ها و آشنایی با محله های منطقه نوزده
منوچهر ستوده جغرافیای شمس آباد در سال 1342 را بدین شکل توصیف می کند«دهکده شمس آباد در بخش شمالی مجیدیه قرار دارد. اراضی ده به آقای هروی تعلق دارد و در اجاره حاج مرشد ازگلی است؛. در فرهنگ جغرافیایی ایرن آمده است که شمس آباد ده کوچکی است با 20 تن سکنه و خیابان مصفایی میان شمس آباد و مجیدیه قرار دارد.» منبع

پس از انقلاب ورود مهاجران از شهرهای مختلف آغاز شد، و این امر سبب شد که زمین های کشاورزی به واحدهای مسکونی تبدیل شود .

شمس آباد در مقایشه با دیگر محله های قدیمی تهران (مانند مبارک‌آباد، دولاب، بهارستان و غیره) یک محله نوپا به شمار می آبد و حداکثر 30 سال سابقه دارد.

خیابان های مهم شمس آباد تهران
خیابان های مهم شمس آباد تهران
خیابان استاد حسن بنا،
خیابان امیرنیا،
خیابان شهید کمالی،
خیابان رحیمی ،
خیابان غلامحسین کرد،
خیابان مولوی،
خیابان کاووسی،
خیابان خسروآبادی،
خیابان بنی هاشم،
خیابان خانعلی،
بهترین و معروف ترین منطقه شمس آباد تهران
میدان بهشتی، قلیچ خانی، ریحانی و میدان ملت جزو بهترین مناطق شمس آباد بشمار می روند.

به صورت کلی از سمت شمال به سمت جنوب شمس آباد می توانید به راحتی افت قیمت و کیفیت مسکن را مشاهده کنید.

آب و هوای محله شمس آباد تهران
به دلیل وجود پارک و بوستان های متعدد، این محله آب و هوای بسیار خوبی دارد. اما متاسفانه به علت وجود کارگاه های صنعتی واقع در خیابان شهید محمودی، خیابان محمدی و خیابان انصار؛ آلودگی صوتی و زیستی در این محله بوجود آمد.

مرتبط: بررسی خیابان کمالی در منطقه 11+ امکانات، دسترسی و عکس+ مترو
یکی دیگر از دلایل آلودگی زیاد در این محله، رفت و آمد زیاد و شلوغی این محله است.

قیمت خانه در محله شمس آباد تهران
محله شمس آباد دارای ویژگی های بسیار خوبی است که می توان به دسترسی ها، امکانات و فضاهای سبز اشاره کرد. همه این مسائل سبب افزایش تقاضا و همچنین بالا رفتن قیمت در این محله شده است.

دسترسی به شمس آباد
یکی از مزیت های شمس آباد وجود خیابان های عریض آن است که یکی ازدلایل مهم کم شدن ترافیک در این محله است.

مسیر رسیدن به شمس آباد روی نقشه گوگل : فاصله شمس آباد از ترمینال جنوب 21 کیلومتر و 31 دقیقه است.

ایستگاه اتوبوس شمس آباد
محبوب‌ترین ایستگاه‌های اتوبوس محله شمس آباد به ترتیب شامل ایستگاه اتوبوس چهارراه قهوه خانه ، ایستگاه اتوبوس قهوه خانه ، ایستگاه اتوبوس انصاری ، ایستگاه اتوبوس مجتمع طلاب ، ایستگاه اتوبوس گلزار شهدا می‌باشد.

نزدیکترین ایستگاه مترو شمس آباد
ایستگاه مترو خواجه عبدالله انصاری و زین الدین در غرب شمس آباد قرار دارد، و برای رفتن به شمس آباد میتوانید از این دو ایستگاه مترو استفاده کنید.

دیدگاه‌های نوشته