فروش موبایل قطعات لوازم جانبی جماران
فروش موبایل قطعات لوازم جانبی جماران
اگر در همین لحظه تصمیم بگیرید یک گوشی موبایل خریداری کنید روش آنلاین را انتخاب میکنید یا خرید حضوری؟ در صورتی که هریک از این روشها را انتخاب کنید آیا میدانید باید از کجا خرید خود را انجام دهید؟ آیا با بهترین موبایل فروشی تهران آشنا هستید؟ در ادامه این مطلب قصد داریم به این موضوع بیشتر بپردازیم، پس حتما همراه ما باشید.
بورس موبایل در تهران کجا است؟
به احتمال بسیار زیاد نام پاساژ علاالدین به گوشتان خورده است، پاساژی که میتوانیم آن را دنیای گوشیها و لوازم جانبی تک و عمده بدانیم. به نوعی میتوان گفت پاساژ علاالدین کل گوشیها را در سطح شهر پخش میکند، پس به جای جستجو برای اسامی موبایل فروشی های تهران میتوانید به این پاساژ سر بزنید. برای هر گوشی لوازم جانبی میخواهید و به دنبال هر مدلی که هستید به احتمال قوی در پاساژ علاالدین میتوانید آن را پیدا کنید.
در کنار علاالدین پاساژی با نام چارسو قرار گرفته که به نسبت علاالدین فضای بسیار بهتری دارد و از نظر تصفیه و شرایط رفاهی نیز با شرایط بسیار بهتری مواجه خواهید شد. در پاساژ چارسو با برخی از بزرگترین موبایل فروشی تهران مواجه خواهید شد و گوشیها در این پاساژ کمی گرانتر از علاالدین هستند.
به غیر از این دو پاساژ در خیابان حافظ شما میتوانید سری به بازار موبایل ایران بزنید
توجه داشته باشید که سایتی تحت عنوان سایت علاالدین یا بازار موبایل تهران وجود ندارد و برخی از مجوعههای داخل این پاساژ هم دارای فروش حضوری و هم فروش آنلاین هستند و به همین جهت در صورت تمایل به خرید آنلاین میتوانید به سایت این فروشگاهها سر بزنید.
ما در بایمو سعی کردیم یک پاساژ موبایل را یکجا با قیمتهای مناسب در اختیار شما قرار دهیم :
با کلیک روی هر قسمت دنیای از محصولات را شاهد خواهید بود :
آنلاین خرید کنیم یا حضوری؟
هریک از این روشها مزایا و معایت خاص خودش را دارد، برای مثال در صورت خرید آنلاین احتمالا میتوانید گوشیها را با قیمت مناسبتری خریداری کنید و همچنین در وقت خود صرفهجویی خواهید کرد و دیگر نیازی نخواهد بود که در ترافیک تهران یا حتی شهر خود به دنبال مغازههایی با قیمت مناسب و شرایط خوب باشید. در صورت خرید آنلاین شما میتوانید موجودی رنگ و همه موارد را به صورت کامل چک کنید در صورتی که گاهی برای خرید یک رنگ مشخص باید چندین مغازه مختلف را بگردید.
البته خرید حضوری نیز مزیتهای خودش را دارد و مثلا شم امکان خواهید داشت تا در برخی از فروشگاههای بزرگ مانند بایمو گوشیهای مورد نظر قبل از خرید کار کنید.
در بایمو همچنین با همکاری کادر تخصصی تعمیرات موبایل رایا ونوس آریانا میتوانید انواع موبایل و تبلت خود را تعمیر کنید
فروش موبایل قطعات لوازم جانبی جماران
محله جماران در منطقه یک شهرداری تهران است و یکی از قدیمیترین و محلههای شمال شهر بشمار میرود.
این محله در دامنه رشته کوه های البرز و به صورت متوسطه در 1700 متری از سطح دریا قرار دارد.
معمولا محله جماران را به خاطر سید روح الله خمینی بنیان گذار جمهوری اسلامی می شناسید، ایشان به دلیل بیماری در این منطقه و در نزدیکی حسینیه جماران سکونت داشتند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی از سال 1358 تا زمان وفات در تاریخ دی ماه 1395 در این محله و در جوار منزل سید روح الله خمینی زندگی می کردند.
شخصیت های تاریخی این محله را خاندان امام جمارانی تشکیل می دادند که از بین آن ها سید مهدی امام جمارانی به علت سوابق او در جمهوری اسلامی از شهرت بسیاری برخوردار بودند.
جماران روی نقشه: نقشه محله جماران تهران
محدوده جغرافیایی محله جماران تهران
جماران از سمت شمال به حصارک تهران
غرب آن منظریه
از جنوب به محله دزاشیب و کامرانیه
امامزاده قاسم در بخش غربی جماران قرار دارد.
جماران منطقه چند تهران است؟ جماران در منطقه 1 شهرداری تهران قرار دارد.
خیابان های محله جماران تهران
خیابان یاسر،
حسین پور،
خیابان سوده،
جماران در منطقه 1 تهران
دسترسی به جماران تهران
این محله به دلیل موقعیت جغرافیایی که در بخش شمالی تهران قرار دارد از مرکز و جنوب شهر تهران فاصله زیادی دارد؛ البته این موضوع به این معنی نیست که این محله از دسترسی مناسبی برخوردار نیست.
این محله به صورت اختصاصی از ایستگاه مترو برخوردار نیست.
نزدیک ترین ایستگاه مترو به محله جماران تهران، ایستگاه مترو تجریش است که معمولا اهالی و اشخاصی که قصد دارند با مترو به محله جماران بروند در این ایستگاه از قطار پیاده شد و با استفاده از تاکسی و اتوبوس به محله جماران می روند.
نوشته های مشابه
لیست بهترین قالیشویی های شرق تهران
بهترین قالیشویی شرق تهران ⚡️[ 10 برگزیده مردمی]✔️ اتوماتیک،ارزان
تعمیرات جک پارکینگ تهران ✔️ سرویس هیدرولیک درب ورودی اتوماتیک ساختمان
اگر قصد دارید از خودروی شخصی خود برای رفتن به این محله استفاده کنید می توانید از خیابان باهنر به کامرانیه و سپس به خیابان شریعتی بروید که در نهایت به بزرگراه صدر ختم می شود.
خطوط حمل و نقل عمومی در محله جماران تهران
این محله از ایستگاه مترو برخوردار نیست و فقط یک ایستگاه اتوبوس به آن ختم می شود.
خط 219 میدان جماران- تجریش، از مسیر خیابان جماران آغاز و سپس خیابان باهنر، میدان قدس، خیابان شهرداری و در نهایت به میدان تجریش ختم می شود.
لیست مدارس و مراکز آموزشی محله جماران تهران
مدرسه یادگار امام کارودانش دخترانه عادی و دولتی:شمیران، جماران، خیابان هاشمی، ابتدای خیابان سوده،
متوسط دوره اول دخترانه دهخدا (دولتی)،
مدرسه ابتدایی پسرانه حبیب ابنمظاهر،
مراکز درمانی و بیمارستانی جماران تهران
بیمارستان جماران،
بیمارستان بقیه الله،
خطوط حمل و نقل عمومی در محله جماران تهران
این محله از ایستگاه مترو برخوردار نیست و فقط یک ایستگاه اتوبوس به آن ختم می شود.
خط 219 میدان جماران- تجریش، از مسیر خیابان جماران آغاز و سپس خیابان باهنر، میدان قدس، خیابان شهرداری و در نهایت به میدان تجریش ختم می شود.
خطوط حمل و نقل عمومی در محله جماران تهران
این محله از ایستگاه مترو برخوردار نیست و فقط یک ایستگاه اتوبوس به آن ختم می شود.
خط 219 میدان جماران- تجریش، از مسیر خیابان جماران آغاز و سپس خیابان باهنر، میدان قدس، خیابان شهرداری و در نهایت به میدان تجریش ختم می شود.
حسینیه جماران تهران
مساجد و مراکز مذهبی محله جماران
حسینیه جماران،
مسجد جامع حصارک شمیران
تکیه پایین
مسجد جامع جماران،
مراکز ورزشی جماران تهران
باشگاه پارسیان بهاران
زورخانه جماران
باشگاه بدنسازی تن سازان: تهران، جماران،
زمین فوتبال مجموعه جماران
تاریخچه محله جماران تهران
با توجه به مدارک و مستندات گذشته جماران در یکی از دهات های شمال شهر تهران بود، بطوریکه نام آن در کتب قرن سوم ذکر شده است.
امروزه همچنان قدمت خود را بین شهرسازی های حفظ کرده است و می توانید در کوچه پس کوچه های جماران ردپای جماران قدیم را مشاهده کنید.
نام قدیمی این محله جاموران بود، در مورد نام محله جماران برخی جُمران ری که محل دفن امامزاده ادریس است را به جماران امروزی می شناسند.
وجه تسمیه جماران
در گذشته محلی پر از مارهای فراوان بود که مارگیران متعددی برای گرفتن مار به این محله می آمدند، نام مخفف این محل «جمع ماران» بوده است.
برخی معتقدند که واژه جَمَر و کمر به معنی سنگ بزرگ است، سنگهای بزرگی از مکان بدست میآمدند و به آن جمران یا محلی برای به دست آمدن جمر مینامیدند.
زمانی که مسلمانان به ری حمله کردند و آن را تصرف کردند، لشکریان خود را در پایگاههای مختلفی مستقر کردند تا مقاومت محلی را زیر نظر بگیرند.
پایگاههای مذکور در جماران، فیروز و رام که فیروز کوه امروزی در راه ری به کومش، دهکده اندرمان و محلی با نام شیروان که به احتمال زیاد همان شمیرانات است قرار گرفته بودند.
بعد از اینکه عرب ها شهر ری را تصرف کردند، گروهی از مردم به آبادیها و کوههای پیرامون ری رفتند و با هدف پس گرفتن شهر، گروههایی با نام مقاوت تشکیل دادند اما این پایگاههای چهارگانه مانعی برای این امر شد.
آشنایی با جماران در ادوار مختلف
در زمان قاجار جماران روستایی سرسبز و با صفا بود که در از شرق امامزاده صالح حدودا 2 کیلومتر فاصله داشت، محلی در بخش شمالی دزاشیب و شرق امامزاده قاسم بود. در آن زمان ساکنین آن باللغ بر 700 سکنه بود که معمولا به کشاورزی و باغداری مشغو بودند.
در زمان رضا شاه یا پهلوی اول جاران نسبت به امروزه از وسعت بیشتری برخوردار بود؛ در شرق آن دره منظریه و در غرب آن دره جنی قرار داشت.
اما در زمان پهلوی دوم شکل و شمایل آن به جماران امروزی نزدیک تر بود، در این زمان جماران همچنان ده کوچکی بود که اطراف آن مساجد، تکایای قدیمی و چنار کهنسال قرار داشت.
در آن زمان ساکنین در این محله مساجد متعددی ساختند که مهم ترین آن مسجد جماران است که در وسط این محله و در نزدیکی میدان جماران در کوچه نیایش قرار دارد.
آب قنات شهر که به حوض وسط حیاط مسجد وارد می شد و از سمتی دیگر به مسجد سرازیر میشد.
این محله پس از انقلاب هم روستایی کوچک در پایکوه بود، در تاریخ اردیبهشت 1359 نام این محله به دلیل سکونت امام خمینی جهانی و شناخته شد. بطوریکه امروزه محله جماران فقط با نام ایشان شناخته می شود.
در زمان انقلاب و پس ازآن به دلیل اینکه امام خمینی دراین محله زندگی می کردند رونق زیادی داشت و افراد مطرح زیادی همچون آیت الله جماارن و رفسنجانی در آن محله ساکن شدند.
پارک ها و جاهای دیدنی جماران تهران
پارک باهنر،
بوستان روشن،
بوستان حصارک،
پارک خسروشاهی
پارک شهدای شیرازیها
پارک فیضیه
پارک امیر سلیمانی
خانه فرهنگی امام خمینی،
مجموعه پارسیان جماران،
اماکن مهم محله جماران تهران
رستوران مرشد باهنر،
بوستان جمشیدیه،
رستوران دهه شصت،
رستوران جمشیدیه،
استخر جماران،
رستوران سنتی عقیق بابا قدرت،
بوستان باهنر،
رستوران و کافه باغ مشیر،
بوستان فیضیه،
حوض پارک جمشیدیه،
شاخص ترین بخش در محله جماران تهران
منزل آیت الله خمینی یکی از شاخص ترین مکان هایی این محله بشمار می رود به دلیل قرارگیری در منطقه ایی کوهپایه ایی با آب و هوای مرطوب و معتدل در دامنه کوه های البرز قرار گرفته است.
خانه ایشان مساحتی حدودا 300 متری دارد که 150 متر خانه و 150 متر دیگر آن حیاط است. و در پشت حسینیه جماران واقع در میدان قدس قرار دارد.
طبقه همکف این خانه از 2 اتاق، یک راهروی باریک، سرویس بهداشتی و آشپزخانه تشکیل شده است.
این خانه توسط آیت الله امامی جمارانی به آیت الله خمینی اجاره داده شد و ایشان ماهانه حدودا 8000 تومان به صاحب ملک می دادند.
یکی از منازل مهم در این منطقه که در بخش شرقی این خانه قرار گرفته است در سال 1350 به صدیقه هاشمی علیا اختصاص داشت.
این خانه بعد ها به مالکیت سید احمد مصطفوی و بعد به سید روح الله خمینی به سید احمد خمینی در آمد.
در تاریخ 28 اردیبهشت 1359 از دربند به این محله نقل مکان کردند و در خانه ایی 150 متری ساکن شدند که در نزدیکی حسینیه جماران قرار گرفت.
جماران تهران
جمعیت محله جماران تهران
با توجه به سرشماریهای صورت گرفته در سال 1385 جمعیت این محله حدودا 74333 نفر تخمین زده شده است که در مساحتی حدودا 1373814 متر مربع قرار داشتند.
مراکز قدیمی و مهم جماران
مسجدجامع جماران،
حسینیه شماره دو جماران،
حسینیه حضرت امام خمینی،
منزل امام خمینی،
تالار عقیق،
ورزشگاه و زورخانه جماران،
سرای محله ،فرهنگسرای امام(ره)،
قنات های جماران تهران
قنات منزل آقا(امام جمارانی)،
قنات منزل آقا(امام جمارانی)،
قنات گل بَرکَج،
قنات جوزستان،
قنات جوزستان،
قنات مسجدجامع جماران،
باغات محله جماران تهران
باغات محله جماران تهران
جماران از باغات بسیار زیاد و درختان انبوهی برخوردار بوده است، ساختمان های چند طبقه و مجتمع های مسکونی جایگزین اکثر باغ های این محله شده اند. برخی از باغهایی که امروزه با نام ماکین آن ها شناخته می شود عبارت است از :
باغ خسروشاهی: این باغ دارای 15000 مترمربع مساحت است، در سال های ابتدایی که امام در این محله سکونت داشت از صاحب اصلی آن اجاره شد، اخیرا این باغ به دلیل طرح ساماندهی جماران به وسیله شهرداری تهران از ورثه مرجوم خسروشاهی خریداری شد و به سرای محله جماران که در اختیار شورای محله است، شناخته میشود.
در وسط این باغ ساختمانی زیبا قرار دارد، در روز های ابتدایی سال 1393 به وسیله آیت الله امام جمارانی به صورت سرای محله افتتاح شد.
باغ مسیرالسلطنه: این باغ به باغ امیرسلیمان هم شناخته می شود، دارای مساختی حدودا 20000 متر مربعی است و در سال های اخیر به وسیله شهرداری شهر تهران به دلیل طرح ساماندهی جماران خریداری شد.
ساختمان اصلی آن موربازسازی قرار گرفت و به عنوان فرهنگسرای امام راحل استفاده یم شود.
باغ سزاوار
باغ زاهدی
باغ علم
باغ فولادی
باغ ضرغامیفر
باغ صانعی